CINE SUNTEM?

Atelier Faiblesse este un brand creat pentru a deveni preferatul fashionistelor.

Gândiți-vă la un admirator care nu doar ca îți îndeplinește dorințele, dar ți le și anticipează. Poți să-i reziști cuiva care te cunoaște atât de bine încât iți poate completa gândurile?

Acesta e Faiblesse - atelierul made-to-measure în care pantofii se realizează după stilul și asemănarea celui sau celei care-i poartă.

Atunci când ajungi într-unul din showroom-urile Faiblesse (avem deja 3: unul la Rin Grand Hotel, unul în Pipera-Tunari 48A și celalalt în str. Sadului nr. 35), porți mai întâi o discuție cu unul dintre creatorii noștrii. Aflăm astfel pentru ce tip de eveniment ai nevoie de o piesă de încălțăminte și ce ținută îți doresti să completezi. Mai mult, discutăm despre ceea ce te face să te simți confortabil, despre culorile și formele care îți flatează cel mai bine forma corpului și vestimentația. Pentru ca un pantof e un obiect personal, care te reflectă, e o declarație, un discurs pe care îl faci despre tine și apoi îl subliniezi cu fiecare pas.

La Faiblesse noi te ajutăm să ai un discurs irezistibil. Aceasta este puterea conceptului made-to-measure.

Creația unui pantof începe de la datele celui/celei care-l poartă, însă e și mai mult decât atât. Noi oferim consiliere pe trendurile care se potrivesc cel mai bine, materiale, texturi, culori și arhitectura de pantof. La final, vom compune o piesă care să reflecte perfect cine ești și cum e pasul tău în acest moment - conectat la trendurile de azi, sau chiar puțin în avans, căci ne place să oferim clientelor și clienților noștri opțiuni high-end, de avangardă și trend-setting.

Și acesta este doar începutul.

După ce stabilim toate detaliile pantofului, trecem la realizarea efectivă în atelierul nostru. Fiecare segment de construcție a pantofului este foarte atent supravegheat - un concept extraordinar are nevoie de o execuție pe masură. Și noi chiar avem această filozofie încorporată în fluxul de lucru. Vine, probabil, de la cei peste 20 de ani în care am lucrat pentru unele din cele mai prestigioase branduri internaționale.

În final rezultă un obiect-concept - o întâlnire perfectă între stilul celei ce-l poarta, forma care îi flatează ținuta și diverse detalii actuale, în pas sau chiar înaintea trendurilor.